Rescuewear, topkwaliteit en flexibiliteit

Wij zijn producent van kleding voor hulpverlenende diensten. Onze kleding wordt gedragen door medewerkers van de Ambulance, GHOR, Traumateams, EHBO, BHV-ers, MMT, MAI, Rode Kruis, Reddingsbrigades, Dierenambulances, Voetbalstewards, Sigma en andere medische teams.

Wij gaan net een stap verder

Als u kiest voor rescuewear dan kiest u voor topkwaliteit en flexibiliteit. Verschillende bedrijven en organisaties vragen om verschillende oplossingen. Geen werksituatie is hetzelfde. Wij denken met u mee en zoeken altijd naar de juiste oplossing.

U vindt onze rescuewear kledinglijn mooi, maar u wilt de kleding in uw huisstijlkleuren? Dat kan. Wij bieden een service pakket dat past bij elk bedrijf. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers gaan net een stapje verder voor u.

Onze passie, kwalitatieve en veilige werkkleding voor professionals

Wij werken er dagelijks aan dat iedereen kan werken in de beste, meest functionele kleding. U wilt iedere werkdag het beste uit uzelf halen. Met onze producten zult u het verschil ervaren. Dat zit in de juiste functionaliteit en pasvorm.

Wij zijn er trots op dat onze kleding professionals veiligheid en comfort biedt. Test onze kleding, werk erin en voel u er goed in!

Onze samenwerking met partners

Dagelijks wordt hard gewerkt aan rescuewear. Door ons maar ook door onze partners. Samen zijn wij in staat steeds meer dragers van kwalitatieve en comfortabele werkkleding te voorzien en het allerbeste te bieden. Deze samenwerking is erg belangrijk voor ons.

Zoekt u een dealer in uw omgeving? Ga dan naar onze Partner-zoeker.

Meer weten over onze kleding?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via T + 49 (0) 6394 9931260 of info@ressivsafety.de. We helpen u graag verder!

 

 

Bekijk al onze partners
“Rescuewear staat voor veiligheid, kwaliteit, comfort en uitstraling.”